انتصاب دکتر محمد اخباری به ریاست شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی
طیحكمیاز سوی دکترمحمدفرهادی،وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمد اخباری به عنوانرئیسشورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی دانشگاه جامع علمیکاربردیمنصوب شد.

بهگزارشروابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی، متن حکم انتصابرئیسدانشگاه جامع علمی کاربردی به شرح ذیل است:
به استناد بند 1 ماده 4 آیین نامه برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی مصوب 1382/06/09 و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند جناب عالی، به موجب این حکم به مدت 4 سال به عنوان «رئیس شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی» دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال نهایت سعی و تلاش خود را برای تحقق اهداف کلان نظام آموزش عالی مهارت و فناوری کشور و طراحی برنامه های آموزشی و درسی با رویکرد مهارتی داشته باشید.
موفقیت جناب عالی را در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)از درگاه ایزد منان خواستارم.