برگزاری نشست مشترک مسئولین معاونت فرهنگی و اجتماعی با مسئولین موسسه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
نشست مشترک مسئولین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با مسئولین موسسه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این نشست ابتدا، بهرامی نسب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به لزوم نیازسنجی فرهنگی علاوه بر نیازسنجی آموزشی توسط موسسات اشاره نمود و گفت مراکز تحت پوشش هر موسسه علاوه بر نیازهای فرهنگی عمومی و مشترک با سایر مراکز، نیازهای فرهنگی خاصی نیز دارند که موسسات باید به آن توجه داشته باشند.
امیر انتخابی مسئول موسسه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در خصوص تعداد مراکز این موسسه، هزینه ها و نحوه دریافت شهریه ها مواردی را بیان نمود. ایشان همچنین به عدم تناسب بین تعداد محدود رشته و دانشجویان و بالا بودن سرمایه گذاری در این موسسه اشاره کرد و پذیرفت که به عنوان یک موسسه فرهنگی باید در عرصه فعالیت های فرهنگی نسبت به سایر موسسات پیشتاز باشد.
در ادامه مهندس فتحی سرپرست دفتر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بر سه فعالیت اساسی مراکز یعنی تقویت انجمن های علمی دانشجویی، شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویی و کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی تاکید نمود.
در این نشست معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به تهیه طرح تقویم فرهنگی اشاره نمود و نظر مساعد خود را نسبت به پیشنهادات موسسات درخصوص اضافه و کم نمودن برنامه ها در تقویم اعلام کرد. وی همچنین از اجرای برنامه های فرهنگی به صورت مشارکتی فی مابین دانشگاه و موسسات استقبال نمود.
در پایان مهندس دارابی سرپرست دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی از اقدامات و برنامه های این مدیریت در جهت تقویت ساختار فرهنگی به بازنگری آئین نامه های این معاونت، استفاده از سامانهBPMS و آموزش های مجازی فرهنگی از طریق LMSاشاره نمود.
گفتنی است معاونت فرهنگی و اجتماعی سعی در ارتقا و استفاده همه دانشجویان از برنامه های فرهنگی در جهت توسعه و ترویج فرهنگ مهارت آموزی دارد.