| آسیب شناسی و کالبد گشایی دام و طیور | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| آمار و احتمالات | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| اصول ایمنی شناسی دام | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| اصول و کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| انگل شناسی عمومی | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بازرسی بهداشتی فرآورده های شیلاتی | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بازرسی کشتارگاهی گوشت دام | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بازرسی کشتارگاهی گوشت طیور | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بافت شناسی | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بهداشت شیر و فرآورده های آن | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بهداشت گوشت و فرآورده های آن | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بهداشت مراکز نگهداری و توزیع محصولات دامی(داخلی و وارداتی) | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بهداشت و ایمنی کار | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بیماری های آبزیان | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بیماری های طیور | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بیماری های عفونی نشخوارکنندگان | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بیماری های غیرعفونی نشخوارکنندگان | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بیماری های مشترک انسان و دام | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| بیوشیمی عمومی | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |
| دارو و مواد آلاینده | بهداشت محصولات دامی | کاردانی | پودمانی |