| آزمون های استاندارد گوشت و فرآورده های گوشتی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| آمار کاربردی در صنایع غذایی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول پرورش دام و طیور گوشتی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول طراحی واحد های صنعتی تولید گوشت و فرآورده های گوشتی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول مهندسی در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول نگهداری گوشت و فرآورده های گوشتی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول و کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| اقتصاد و مدیریت صنعتی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| بهداشت مواد غذایی تکمیلی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| بیوشیمی عمومی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| پروژه | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| تصفیه آب و فاضل آب در کشتارگاه و واحد های صنعتی گوشت و فرآورده های گوشتی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| تغذیه و ارزش غذایی گوشت و فرآورده های گوشتی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید انواع فرآورده های گوشتی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید فرآورده های جنبی دام و طیور | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید گوشت | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی فرآورده های گوشتی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| روشهای نوین بسته بندی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| ریاضی کاربردی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |
| زبان تخصصی | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | پودمانی |