تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی

گروهکشاورزی
مقطعکارشناسی
پودمانپودمانی

دروس رشته تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۱ مورد.
نام درسنام رشتهمقطعپودمان
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی شیرتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
آزمون های استاندارد میکروبی شیر و فرآورده های لبنیتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
اصول بیوتکنولوژیتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
اصول طراحی و احداث کارخانه های لبنیتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
اصول کنترل کیفیت شیر و محصولات لبنیتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
اقتصاد و مدیریت صنعتیتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
بیوشیمی عمومیتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
پروژهتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
تصفیه آب و پس آب در صنایع لبنیتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
تکنولوژی تولید انواع پنیرتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
تکنولوژی تولید انواع خامه و کرهتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
تکنولوژی تولید شیرتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
تکنولوژی تولید شیر خشک و غذای کودکتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
تکنولوژی تولید فرآورده های آب پنیرتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
تکنولوژی تولید فرآورده های تخمیری شیرتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
تکنولوژی تولید فرآورده های لبنی منجمدتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
خوردگی در صنایع غذاییتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
ریاضی کاربردیتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
زبان تخصصیتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی
شیمی شیر و خصوصیات فیزیک وشیمیایی فرآورده های لبنیتکنولوژی شیر و فرآورده های لبنیکارشناسیپودمانی

مراکز آموزشی ارائه کننده رشته تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی

نمایش ۱ تا ۱ مورد از کل ۱ مورد.
نام مرکزاستانآدرستلفن
 
مرکز آموزش علمی-کاربردی صنعت غذا(تربت جام)خراسان رضویتربت جام-بلوارکمربندی شهید فهمیده( جدید )-مرکزآموزش علمی-کاربردی صنعت غذا ی تربت جام۲۲۳۲۰۳۰