| آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی شیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| آزمون های استاندارد میکروبی شیر و فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول بیوتکنولوژی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول طراحی و احداث کارخانه های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول کنترل کیفیت شیر و محصولات لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| اقتصاد و مدیریت صنعتی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| بیوشیمی عمومی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| پروژه | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| تصفیه آب و پس آب در صنایع لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید انواع پنیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید انواع خامه و کره | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید شیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید شیر خشک و غذای کودک | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید فرآورده های آب پنیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید فرآورده های تخمیری شیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید فرآورده های لبنی منجمد | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| خوردگی در صنایع غذایی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| ریاضی کاربردی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| زبان تخصصی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |
| شیمی شیر و خصوصیات فیزیک وشیمیایی فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | پودمانی |