کاردانی حرفه ای آشپزی
| گروه | فرهنگ و هنر |
|---|---|
| مقطع | کاردانی |
| پودمان | ترمی |
دروس رشته کاردانی حرفه ای آشپزی
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۲ مورد.
| نام درس | نام رشته | مقطع | پودمان |
|---|---|---|---|
| احکام خوردنیها و اشامیدنیها در فرهنک اسلامی | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| اخلاق حرفه ای | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| اشپزی کلاسیک ایران | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| اشپزی مدرن | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| اصول آشپزی | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| اصول سرپرستی | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| اصول علم تغذیه | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| بهداشت محیط کار | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| بهداشت مواد غذایی | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| تجهیزات و عملیات آشپزخانه | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| تزیین خوردنیها | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| جامعه و غذا | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| خلاقیت در هنر | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| خوردنیها و طبیعت انسان | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| روشهای پذیرایی | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| زبان تخصصی | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| زیبایی شناسی | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| سفره ایرانی | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| شناخت و اماده سازی مواد اولیه در آشپزی | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
| شیمی مواد غذایی | کاردانی حرفه ای آشپزی | کاردانی | ترمی |
مراکز آموزشی ارائه کننده رشته کاردانی حرفه ای آشپزی
نمایش ۱ تا ۲ مورد از کل ۲ مورد.
| نام مرکز | استان | آدرس | تلفن |
|---|---|---|---|
| مرکز آموزش علمی-کاربردی گروه هتل های هما | تهران | ||
| مرکز آموزش علمی-کاربردی مطالعات و مشاوره سیاحتی گردشگران بنیاد | تهران | تهران-خیابان نیاوران -بعد از سه راه یاسر کوچه راد --پلاک 8 | ۲۸۱۵۱۱۱۰ |
