| آشنایی با تجهیزات و وسایل قنادی و کاربرد آن ها | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| احکام خوراکی ها و آشامیدنی ها در اسلام | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| اصول بسته بندی | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| اصول حسابداری | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| اصول علم تغذیه | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| اصول و روشهای نگهداری مواد خوراکی و آشامیدنی | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| ایمنی و بهداشت محیط کار | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| بازاریابی و طراحی آلبوم قنادی | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| بهداشت و مسمومیت های شیمیایی مواد خوراکی و آشامیدنی | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| تزیین خوراکی ها و آشامیدنی ها | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| جامعه شناسی عمومی | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| خلاقیت و هنر | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| سردخانه و انبار | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| شیمی مواد خوراکی و آشامیدنی | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| طبایع انسان و مواد خوراکی و آشامیدنی | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| طراحی آلبوم قنادی | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| فرآوری بستنی و پالوده | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| فرآوری زولبیا | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| فرآوری مربا و مارمالاد | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |
| فرآوری موس،سوفله و مرنگ | کاردانی حرفه ای قنادی | کاردانی | پودمانی |